Tongscharfilet met Chinese groente, gember & Tabali Viognier

 Tongscharfilet met gember en Chinese groente

Tongschar-met-gember-en-Chinese-groenten-Elle-Eten

Dit recept komt van de site van Elle Eten en combineert een heerlijk vers visje van de markt met de aromatische smaken van de Aziatische keuken. Vrolijke kleuren op het bord en je bent zo klaar…(klikken maar)

De wijn:

De Aziatische smaken van gember en knoflook kunnen best wel een rijke wijn naast zich dulden, dus zelf zaten we te denken aan een heerlijke weelderige viognier uit het noorden van Chili. Zacht en bloemig en perfect voor net even wat anders op de zaterdagavond. Nog nooit gehoord van viognier? Dat klik hier om alles te weten te komen van deze modieuze druif.

Even geen inspiratie dit weekend, of gewoon geen zin om na te denken over wat je gaat eten? No problemo. Wekelijks struinen wij het web af om lekkere en makkelijke recepten te vinden die geschikt zijn voor de drukke zaterdag of luie zondag. We delen ze hier en geven je ook nog een bijpassend wijnadvies.

–> Geen Drink Different wijntips & blogposts missen? Schrijf je in

Laat je e-mailadres achter en ontvang onze blogposts (reclamevrij) wekelijks in je mailbox.

Fijn weekend alvast en laat het smaken!