Boca’s

Wist je al dat onze wijnen ook te vinden zijn in verschillende restaurants, bars, strandtenten en eetcafés? We werken al een hele tijd nauw samen met talloze unieke horecazaken verspreid over het hele land. Genoeg plekken waar je als wijndrinker kan genieten van een goed glas en een lekker hapje in een relaxte ambiance. In Go Different tippen we je wekelijks over zo’n toffe tent, waar we zelf al meerdere malen tot diep in de avond zijn doorgezakt. Deze week:

Boca’s

Met de officiële opening van Boca’s Rotterdam afgelopen zondag is de Maasstad een hotspot rijker. Miguel, Maarten en Philip brengen het restaurant dat borrelen tot kunst heeft verheven naar de Mauritsweg in hartje centrum. Naast twee succesvolle vestigingen in Amsterdam hopen de jongens ook de harten van alle Rotterdamse lekkerbekken te veroveren. En de ingrediënten hiervoor zijn simpel: originele gerechtjes voor een strakke prijs, in een knusse setting. Lang leve de maaltijdborrel!

Boca's4

Gewoon doorborrelen!

Want tijdens elke gezellige borrel is er geen grotere dooddoener dan het onderbreken van de flow om op zoek te gaan naar een geschikte eet-locatie voor jezelf en je vrienden. Het advies van Boca’s? Gewoon doorborrelen!. En dan niet met alleen maar bitterballen en kaasstengels, maar met verleidelijke hapjes. Geserveerd op kleine krokante broodjes uit de oven, of op grote gezellige plateaus om te delen. Met dit gastronomisch concept openden de drie jonge ondernemers vier jaar geleden Boca’s in de Amsterdamse Jordaan en twee jaar later zag Boca’s Park (in De Pijp) het licht. En dat avontuur gaat nu verder in Rotterdam.

Boca’s heet je welkom voor ontbijt, lunch en diner, maar dan net effe anders. Geen uitsmijters, of tosti op de lunchkaart, maar kleine smaakbommetjes in de vorm van rijk belegde ‘bocadillos’. Knapperige kleine broodjes uit de oven en een begrip in Spanje (en inmiddels dus ook in Amsterdam). Zo proef je in je half-uur-durende lunchpauze makkelijk drie tot vier verschillende hapjes. Van steak tartaar tot shropshire blue met balsamico en van groente curry met kruidenolie tot een mini-hamburgertje met foie gras en truffelmayo.

Boca's2

’s Avonds worden vanuit de keuken borrelplateaus in alle soorten en smaken de vloer op gedragen. De Borrelhappen zijn nog een stukkie feestelijker dan overdag en bestaan onder andere uit rijstpapier loempia’s gevuld met pekingeend,  lobster rolls, pizza nero met geitenkaas en de beruchte 3 soorten friet uit kleine zakjes. Ook kom je een mini kapsalon tegen op de kaart (lekker Rotterdams!) En elke originele hap combineert uitstekend met een goed glas sap. Dus alle wijnen gaan per glas.

Boca's 1

De uitstekende prijs/kwaliteit, de vriendelijke bediening en de dynamiek van het Nederlands fenomeen dat borrelen heet, maakt Boca’s populair bij een brede groep gasten in het Amsterdamse. Nu is Rotterdam aan de beurt, maar dat gaat zeker lukken. Ja toch, niet dan?

Boca’s is elke dag open!
Tijden en locaties check je hier.

 

 

–> Geen Drink Different wijntips & blogposts missen? Schrijf je in