Wij gingen langs bij Monique en Frank van Op Zuid, de nieuwe horeca sensatie in het Utrechtse. Wat maakt Op Zuid nu écht uniek? Wij vroegen het ze…

“Hé Monique en Frank! Waarom moeten wij nu juist bij jullie een glas wijn komen drinken?”

 

 NY Style Bar & Bistro Op Zuid is een échte unieke verrassing in Utrecht, niet alleen omdat wij aan de rand van de stad in Hoograven in een oud fabriekspand vertoeven, ook meer je met een bootje aan op het terras. Een duik in het water met het warme weer is dan ook meer regel dan uitzondering, evenals de relaxte sfeer!
Op Zuid“Klinkt goed! Wat eten wij daar bij?”

De ‘must-eat’ is een gerecht uit de ‘Josper Grill’, deze geeft een subtiele rooksmaak aan de gerechten die erin gemaakt worden. Kies uit een flinke entrecote, de ‘catch of the day’ of een van de vegetarische gerechten. De pizza’s uit de houtoven bereid door onze échte pizzaiolo matchen perfect met een sappig glas Chianti.

“Wat drinken jullie het liefst op jullie terras?” 

De favoriete wijn Monique? De Chardonnay van wijnhuis El Bohemio; een heerlijk lichte
doordrinker.

De favoriete wijn Frank? De Rioja van wijnhuis Ontanon; lekker vol van smaak en flinke pit.

Wat maakt Op Zuid nu écht uniek?”

 Wij organiseren soms evenementen bij NY Style Bar & Bistro Op Zuid: belangrijk is dat de evenementen passen bij onze locatie en de gasten die er komen. Wij werken graag samen met bedrijven en organisaties die net zo gepassioneerd zijn als wij. Op 6 september organiseren wij samen met Grapedistrict een wijnproeverij en op 30 september is Op Zuid de start en eind locatie voor de Gentleman’s Ride. Deze Gentleman’s Ride wordt gereden op motoren en zet zich in voor het het voorkomen en genezen van prostaatkanker.

Wij wensen Frank en Monique een prachtige zomer toe! En komen snel langs voor een duik, glas wijn en iets lekkers van de ‘Josper’!
 Wil jij bij ‘the Big Taste’ in Op Zuid maar liefst 25 wijnen proeven met je vrienden? Ga dan nu naar onze site voor kaartjes! Zien we je daar?