Go Different: Best Kept Secret Festival

Hij is er klaar voor. Onze Wijnbarbus is glansrijk door de APK-keuring en de wasstraat gekomen. De velgen zijn opgepoetst, de draaitafel is driedubbel gesoundcheckt en het laadruim is tot de nok toe gevuld met de lekkerste festivalwijnen. De Wijnbarbus cruist de hele zomer door het ganse land, om te stoppen bij de gezelligste festivals in berg, dal en polder. En volgend weekend klappen we de luifel uit bij zeker niet de minste onder de festivals, integendeel!

Best Kept Secret Festival here we come!

Voor de derde keer worden de Beekse Bergen omgetoverd tot een übergemütlich festival. Slapen doe je in je tentje op het campingterrein of in het nabijgelegen bungalowpark en binnen kan je maximaal uit je plaat gaan op de tunes en beats van 95 verschillende artiesten, bands en dj’s. Het best bewaarde geheimpje van de festivalwereld focust zich 100% op muziek, waarbij grote, bekende namen worden afgewisseld met nieuwe ontdekkingen uit indie, folk en pop. Maar ook hiphop, rock en eclectische stijlen komen voorbij dreunen.

BSK4

En je wordt niet alleen muzikaal verwend, ook op het gebied van eten en drinken is het genieten. Talloze grillmasters, worstendraaiers, couscouskokers en sushi-rollers maken de heerlijkste dingen voor je klaar en nodigen je uit in smultent of foodtruck.

Wijnbar1

En daar hoort natuurlijk lekkere wijn bij!

Onder onze luifel kan je 15 verschillende wijnen proeven van grote, bekende druivennamen tot spannende, nieuwe ontdekkingen uit alle smaakgenres van de wijnwereld. Een festivalkaartje kost immers genoeg, daar mag dan gerust iets fatsoenlijks in je glas tegenover staan (anders is de kater the day after nog heftiger).

Dat was vorig jaar. De line-up van dit jaar al gezien? The Libertines, de Invivo Sauvignon Blanc, The Tallest Man on Earth, de Louro do Bolo Godello, Noel Gallagher’s High Flying Bird, The Limestone Block Malbec en Typhoon. Je komt ze allemaal tegen daar in de Beekse Bergen.  Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

See you @ Best Kept Secret!

Best Kept Secret Festival 19-20-21 juni

Zijn er nog tickets? Vast wel.
Check het hier.

–> Geen Drink Different wijntips & blogposts missen? Schrijf je in