Wist je al dat onze wijnen ook te vinden zijn in verschillende restaurants, bars, strandtenten en eetcafés? We werken al een hele tijd nauw samen met talloze unieke horecazaken verspreid over het hele land. Genoeg plekken waar je als wijndrinker kan genieten van een goed glas en een lekker hapje in een relaxte ambiance. In go different tippen we je wekelijks over zo’n toffe tent, waar we zelf al meerdere malen tot diep in de avond zijn doorgezakt. Deze week:

Gestrand Vlieland

Gestrand12

Waar zouden we zijn zonder wijn? Goede vraag. Gelukkig komt dit zelden voor en al helemaal niet op Vlieland (Vlibiza voor fans). En fan zijn we zeker! Met onze mobiele Wijnbar zijn we elke nazomer te vinden op het übergemütliche Into The Great Wide Open en sindsdien hebben wij het Waddeneiland in ons hart gesloten. En al helemaal toen we op bezoek gingen bij het eigentijdse strandpaviljoen Gestrand. De wind in de rug, de zon op ons gezicht en alleen maar lekkere dingen op het bord met een goed glas wijn on the side.

Puur genieten aan de Hollandse kust!

Gestrand binnen 1

Binnen zorgt het warme interieur voor een relaxte ervaring, maar op Vlibiza zit je natuurlijk veel liever buiten. Je stapt dan ook één-twee-drie het grote terras op en het schilderij in dat Vlieland heet, om te genieten van de zilte lucht en de uitgebreide happen en sappen op de kaart.

Gestrand strand

Stoere Vleesgerechten zoals biefstuk van de Friese Roodbontkoe (stoerder wordt het niet in Nederland) met krokante parmaham en pepersaus. Of Vega Lekkers en (uiteraard) Verantwoord Vis. Ook de wijnkaart is overzichtelijk en bedient elke wijndrinker op zijn vrolijke wenken. Van originele Hongaren tot snorrige Fransozen en van koele Italianen tot Spaanse zonaanbidders. Allemaal zijn ze gestrand op Vlieland.

Gestrand Wijnkaart

Gestrand is net als Vlieland puur, ruig en origineel. Het strandpaviljoen bewijst waarom je als Nederlander niet ver weg hoeft te gaan om optimaal te kunnen ontspannen en is elke dag vanaf tien uur geopend.  Bereikbaar per boot, per watertaxi…of zwemmend.

–> Geen Drink Different wijntips & blogposts missen? Schrijf je in

[mc4wp_form]