Wist je al dat onze wijnen ook te vinden zijn in verschillende restaurants, bars, strandtenten en eetcafés? We werken al een hele tijd nauw samen met talloze unieke horecazaken verspreid over het hele land. Genoeg plekken waar je als wijndrinker kan genieten van een goed glas en een lekker hapje in een relaxte ambiance. In Go Different tippen we je wekelijks over zo’n toffe tent, waar we zelf al meerdere malen tot diep in de avond zijn doorgezakt. Deze week:

Mojo

Hoera! De lente is op papier officieel begonnen en daarmee ook het terrasseizoen. Eindelijk weer naar buiten en lekker ontspannen op een relaxt terras. Wat dacht je van Mojo? Want bij dit energiek eetcafé kan je voor elke gelegenheid meer dan goed terecht. Puur genieten langs het water van de groene Ringdijk, op één van de gezelligste terrassen van Amsterdam. Let the spring begin!

Mojo1

Eigenaren Peter, Wouter en Stefan kennen elkaar vanaf hun middelbareschooltijd en werkten al een tijdje samen in de horeca toen het tijd werd voor een eigen zaak. Ze kozen voor dit sfeervolle pand in het populaire Amsterdam Oost, waar je enthousiast wordt ontvangen in een informele en dynamische sfeer.

Mojo2

Overdag vind je er genoeg rust om te werken of te lunchen. ’s avonds schuif je aan voor het diner en het weekend luid je in met vrienden tijdens de gezellige vrijmibo. Mojo bruist elk moment van de dag! Zowel de menukaart als de wijnkaart is overzichtelijk opgebouwd en kent zowel klassiekers als nieuwe spannende ontdekkingen(waardoor het lastig kiezen is). Halve boerderijkip met dragon-mayo, wisselende verse vis van de markt of de luxe MOJO-burger. Er is veel lekkers te vinden, voor niet al te veel geld.

MojoWijnkaart

Samen met de uitstekende locatie en de vriendelijke bediening, is hier dan ook absoluut sprake van een ware hotspot. Nu nog even wachten op de eerste echte warme voorjaarsdag en dan hup: lekker het terras op.

Zin gekregen? Mojo is elke dag geopend.

Mojo
Ringdijk 3
Amsterdam

 

 –> Geen Drink Different wijntips & blogposts missen? Schrijf je in

[mc4wp_form]

Privacy Preference Center