Go Different: Mr. & Mrs.

Wist je al dat onze wijnen ook te vinden zijn in verschillende restaurants, bars, strandtenten en eetcafés? We werken al een hele tijd nauw samen met talloze unieke horecazaken verspreid over het hele land. Genoeg plekken waar je als wijndrinker kan genieten van een goed glas en een lekker hapje in een relaxte ambiance. In go different tippen we je wekelijks over zo’n toffe tent, waar we zelf al meerdere malen tot diep in de avond zijn doorgezakt. Deze week:

Restaurant Mr. & Mrs.

Dat je lekker kan eten in Haarlem wist je misschien al en de provinciehoofdstad is sinds kort weer een bijzonder restaurant rijker. Eentje waar de culinaire meesterwerkjes je om de oren vliegen. In Restaurant Mr. & Mrs. worden compacte gerechtjes gecombineerd met spannende bijpassende wijnen. Weer een verleidelijke reden om een bezoekje te brengen aan deze gezellige stad.

MrMrs2

Het principe van Mr. & Mrs. is simpel: geen mega uitgebreide kaart, maar een strakke selectie van smaaksensaties gepresenteerd ter grootte van een voorgerecht.

Je kan kiezen tussen koude of warme gerechten en aan het einde van de avond tussen een zoet dessert of een plankje kaas. Ideaal voor de fijnproever die meerdere malen op een avond verrast wil worden met spannende smaakbelevingen van hap en sap.

MrMrs 1

In een kleine en intieme sfeer zorgen de jonge eigenaren (Mr. & Mrs.) Mark en Corina voor een mooie balans tussen klassiek en modern. Ook de wijnkaart is op dezelfde manier opgezet: compact, overzichtelijk en voorzien van kundige klassiekers, zoals strak en groen wit uit de Loire en vrijzinnige ontdekkingen van bijvoorbeeld de Spaanse graciano druif. De pure kookkunsten van Mr. en de passie voor wijn van Mrs. trekken letterlijk volle zalen. Even van te voren reserveren dus.

Restaurant Mr. & Mrs. 
Lange Veerstraat 4
Haarlem

 

 –> Geen Drink Different wijntips & blogposts missen? Schrijf je in