Wist je al dat onze wijnen ook te vinden zijn in verschillende restaurants, bars, strandtenten en eetcafés? We werken al een hele tijd nauw samen met talloze unieke horecazaken verspreid over het hele land. Genoeg plekken waar je als wijndrinker kan genieten van een goed glas en een lekker hapje in een relaxte ambiance. In Go Different tippen we je wekelijks over zo’n toffe tent, waar we zelf vaak genoeg te vinden zijn.  Deze week:

Studio K

Helemaal uit je stekker gaan op een clubavond of met je bordje op schoot een film checken. Luisteren naar bandjes en singer-songwriters, lekker borrelen in het café of culinair genieten in het restaurant. Bij Studio K kan het allemaal. Zo’n vijftig fanatieke studenten zetten in een prachtig pand aan het Timorplein elke dag een mini-festival neer. En wat ze allemaal doen, doen ze met smaak.

studio kkabaal

In de bioscoop wordt zorgvuldig gekozen voor een mix van de betere publieksfilm en de meer bekendere arthousefilm.  Onlangs werd de bejubelde wijndocumentaire Somm nog uitgezonden, een must see voor elke wijnfan. Daarnaast biedt Studio K ook jong talent een podium door wekelijks artiesten op de bühne uit te nodigen, comedy avonden te organiseren en door kunst te exposeren. Een creatief en artistiek walhalla omgeven door goede horeca.

studio k zwaardvis

Want ook in het S/Kafé en het restaurant staat smaak hoog in het vaandel.  In de keuken staan duurzame en biologische producten centraal: Amsterdams bruin brood met gekookte lamsham en rabarber chutney, Braziliaanse kippasteitje met mango-palmhart salade of een vegetarische groene speltburger met mosterd-citroen mayonaise. Klinkt je dat allemaal iets te gezond in de oren: dan ga je gewoon lekker aan de bitterballen. Heerlijk in combinatie met een glas van de lokale Spaanse Bobal druif.

studio k restaurant

Tevens is er een veelzijdig aanbod aan zalen. Af te huren voor bruiloften, symposia, filmviewings en workshops. Onder de pannen van de oude ambachtschool in Amsterdam Oost kan je dus echt voor alles terecht. De goede sfeer, de pluriformiteit aan smaken en belevingen en het vriendelijke en vlotte personeel maken van Studio K een ideale uitvalsbasis voor elke vrije avond. Klasse met een grote K.

 Studio K
Timorplein 62
1094 CC

–> Geen Drink Different wijntips & blogposts missen? Schrijf je in

[mc4wp_form]