Wist je al dat onze wijnen ook te vinden zijn in verschillende restaurants, bars, strandtenten en eetcafés? We werken al een hele tijd nauw samen met talloze unieke horecazaken verspreid over het hele land. Genoeg plekken waar je als wijndrinker kan genieten van een goed glas en een lekker hapje in een relaxte ambiance. In go different tippen we je wekelijks over zo’n toffe tent, waar we zelf al meerdere malen tot diep in de avond zijn doorgezakt. Deze week:

Strandpaviljoen Surf and Beach

De zomer is geland en bij Surf and Beach kan je dagelijks met je voetjes in het zand (en de blik op oneindig) genieten van de prachtige Katwijkse kuststrook in een uiterst relaxte ambiance. Hapje erbij, drankje in het glas en go!

SurfandBeach

Eigenaren Sandra en Stefan ontvangen je hartelijk in hun paviljoen waar je voor veel meer terecht kan, dan alleen luieren aan het strand. Zo verzorgt de aanwezige Surfschool talloze sportieve activiteiten zoals surfen (uiteraard), raften en longboarden. Kinderen kunnen vrijuit ravotten en iedereen die iets meer laidback wil genieten van zee en strand zoekt een plaatsje tussen de grote kussens op de banken.

surfandbeach6

De verschillende ruimtes in het paviljoen lenen zich perfect voor allerhande groepsactiviteiten zoals het volgen van workshops, tot het geven van een luxe BBQ of van een romantische bruiloft.

En na alle inspanning volgt ultieme ontspanning, dus lekker bijkomen op het enorme terras.

De hele dag door is de keuken open voor lekkere hapjes (de Surf&Turf is een must!) voorzien van bijpassende wijnen. Van strakke en fruitige witte die je dorst lessen onder de zomerzon , tot zwoele en verleidelijke rode voor bij een schilderachtige zonsondergang.

Surf and Beach

De zinderende zomer hangt in de lucht en met de talloze mogelijkheden voor elke strandganger van jong tot oud is er eigenlijk geen enkele reden om niet naar Katwijk aan Zee te gaan. Surf and Beach it is…

Strandpaviljoen Surf and Beach
Boulevard Zeezijde 9
Katwijk
071 401 6563

 

–> Geen Drink Different wijntips & blogposts missen? Schrijf je in

[mc4wp_form]

Privacy Preference Center