Wist je al dat onze wijnen ook te vinden zijn in verschillende restaurants, bars, strandtenten en eetcafés? We werken al een hele tijd nauw samen met talloze unieke horecazaken verspreid over het hele land. Genoeg plekken waar je als wijndrinker kan genieten van een goed glas en een lekker hapje in een relaxte ambiance. In go different tippen we je wekelijks over zo’n toffe tent, waar we zelf al meerdere malen tot diep in de avond zijn doorgezakt. Deze week:

Restaurant Van Rossum & Stadshotel Woerden

Misschien ben je deze stad vaker voorbij gereden op weg naar Utrecht of Alphen aan de Rijn, maar er zijn meer dan genoeg redenen om eens te stoppen in Woerden. En deze hagelnieuwe horecagelegenheid is daar één van. Bovendien doet dit stadshotel met haar aparte restaurant, bar én proefwinkel eerder denken aan de grandeur van een zaak uit Berlijn, Londen of New York. Maar dan met oer-Hollandse prijzen.

van rossum 4

Het Arsenaal, een oud rijksmonument midden in het hart van Woerden, werd door eigenaren Ed en Wieteke omgebouwd tot een eigentijds horecaconcept. Een originele en gave inrichting gecombineerd met Hollandse gezelligheid, waar je na een puik avondje doorzakken ook nog relaxt kan blijven logeren in één van de vijfentwintig suites in het boutique hotel boven het restaurant.

Van Rossum 3

Op de begane grond in restaurant Van Rossum is er plek voor 200 gasten (!), een ruime keuze aan lekkere gerechten met producten uit de polder en een arsenaal aan wijnen die je per glas kan bestellen.

Van kip aan het spit tot skrei met cavolo nero en van Grüner Veltliner tot Godello. Er wordt geen smaak gespaard.

Van Rossum & Stadshotel Woerden opende in oktober 2014 haar deuren, is spiksplintergloedjenieuw en inmiddels een begrip in Woerden. En binnenkort dus ook in omstreken.

 –> Geen Drink Different wijntips & blogposts missen? Schrijf je in

[mc4wp_form]