Afgelopen week trok Grapedistrict meerdere malen de aandacht van de geschreven pers. Twee vermeldingen in de media rondom Movember en de meest behaarde jongen van ons assortiment ontving een lovende recensie van Harold Hamersma.

Plezierige Primitivo

GorillaJungle

In de hak van de Italiaanse laars kom je vrij weinig gorilla’s tegen, maar toch koos deze wijnmaker voor dit prachtige dier als mascotte. De Gorilla Primitivo (een inheems Italiaans druivenras) behoort inmiddels tot één van de Grapedistrictklassiekers. Dit onder andere vanwege zijn kruidige en toegankelijke kwaliteiten. De populaire primaat werd afgelopen week door Harold Hamersma geproefd en beoordeeld met een keurig rapportcijfer.

Moustache in de media

Movember gaat de tweede week in en de behaarde bovenlippen bij onze medewerkers, klanten en horecapartners krijgen enigszins vorm. Hier en daar valt er al een halve Hulk Hogan of Salvatore Dali in de dop te bespeuren. Van elke verkochte La Grande Moustache wijn doneren we 1,- euro  aan Movember en naast het sponsoren van Team La Grande Moustache kan je dus ook meehelpen door een snor op tafel zetten. Daarnaast doen ook tientallen horecapartners mee: in talloze restaurants, café’s en hotels kan je onze ‘snorretjes’ bestellen en al proostend je steentje bijdragen.

[tagline]Eén van die partners is Jort Poeze, eigenaar  van Stadscafé De Klinker in Hoorn. Ook hij laat zijn snor staan en zet in zijn zaak dagelijks meerdere flessen La Grande Moustache op tafel.[/tagline]

Ook dagblad de Metro besteedt volgende week aandacht aan de landelijke Movember Actie en Jules (Grapedistrict) beantwoordde hierover een paar korte vragen. (artikel verschijnt volgende week)

JulesMetro

Meedoen kan nog steeds

Doe met ons mee en zet ook een snor aan je lippen! Check hier waar onze snorretjes te vinden zijn of schrijf je rechtsboven in voor het Drink Different Wijnblog en ontvang één keer per week handige, snorrige updates.

Zet ‘m op en Go Mo!

–> Geen Drink Different wijntips & blogposts missen? Schrijf je in

[mc4wp_form]