Ter land, ter zee en Into The Great Wide Open

De komende drie dagen staat Vlieland volledig in het teken van sfeer en cultuur. Muziek, kunst, dans en gezelligheid in een intieme natuurlijke omgeving waar de zee de grenst aangeeft en niet de dranghekken.

Ook dit jaar verzorgen wij weer alle wijnen voor dit festijn en zijn er te vinden met onze Wijnbar. Een toffe (en slopende) ervaring waar we elk jaar weer reikhalzend naar uit kijken.

ITGWO wijnbar2

Ook deze editie staat in het teken van duurzaamheid. Een thema waar wij goed aan kunnen bijdragen door onze wijnen te verpakken in duurzame en recyclebare PET-flessen. Hierdoor is het gewicht per fles minder en kan alles in één keer vervoerd worden. Dit zorgt voor aanzienlijk minder CO2-uitstoot. Dit jaar deden we daar nog een (groen) schepje bovenop.

Want in samenwerking met de organisatie van ITGWO en andere leveranciers werden onze wijnen per zeilend vrachtschip vervoerd naar Vlieland. Het team van Men Who Sail bracht alle festivalgoederen en attributen zeilend naar de plaats van bestemming. Een statement naar mens en milieu waar we ons goed in kunnen vinden.

Afgelopen week ging de tocht met spullen van het Amsterdamse Java-eiland naar de kust van Vlieland.  Een woeste tocht, maar het is ze gelukt. Vlieland wordt de komende dagen voorzien van lekkere wijn!

bekijk hier het filmpje

Weten wie er verder nog meer komt? Dan check hier de line-up.

Heb jij een kaartje weten te bemachtigen dan zien we je graag terug aan De Wijnbar!
Volg ons op Twitter voor de dagelijkse updates.

Speciaal voor alle thuisblijvers: 3fm doet live verslag van het festival.
Trek thuis een flesje wijn open, zet je speakers op standje are-you-nuts en geniet mee.

Tot over een paar dagen!

–> Geen Drink Different wijntips & blogposts missen? Schrijf je in

1 reactie Ter land, ter zee en Into The Great Wide Open

  1. Pingback: Drink Different Blog Top Vijf | Drink Different