Het vernieuwde Grapedistrict concept, uitgelegd 5 stappen

1. Échte smaak is persoonlijk
Elke wijn is uniek en elke persoon is uniek. Wat nou als er een manier bestaat om nieuwe wijnen te ontdekken, waarbij de kans dat je ze lekker vindt ook nog eens heel groot is?
popup-1

 

 

 

 

 

 

 

2. Zoek zelf op land, smaak, biologisch of prijswinnaars
Naast het persoonlijke contact in de winkels, hebben wij nu ook onze eigen techniek ontwikkeld om de profielen van wijnen te koppelen aan de persoonlijke smaak van hun klanten. Dat doen we met een unieke smaaktest, een nieuwe App, en persoonlijke wijnsuggesties op basis van jouw reviews. Je kunt natuurlijk ook zelf rondsnuffelen op onze vernieuwde website.
popup-2

 

 

 

 

 

 

 

3. De Smaaktest
Als je voor het eerst bij Grapedistrict komt, of je zoekt gewoon inspiratie, dan kun je online of in de App, én in de winkels een unieke smaaktest doen. Je beantwoordt 15 vragen over jouw smaak, zodat wij begrijpen wat jij wel en niet lekker vindt. Je krijgt dan direct wijnsuggesties terug die passen bij jouw smaak.
pop-up 3

 

 

 

 

 

 

 

4. Persoonlijke wijnsuggesties op basis van reviews
En dan begint het écht leuke gedeelte natuurlijk: het proeven. In de App en online in je account staan alle wijnen die je ooit gekocht hebt. Je kunt ze daar na het proeven heel makkelijk reviewen. Je krijgt dan ook meteen weer nieuwe wijnsuggesties terug, op basis van jouw reviews. Hoe meer je reviewt, hoe beter die suggesties worden. Zo wordt échte smaak ook écht persoonlijk.
pop-up 4

5. De Grapedistrict App
Alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Zoals we hierboven al hebben uitgelegd, is het dus van belang om te wijnen die je geproefd hebt te reviewen. Dit kan je eenvoudig doen in de App. Ook vind je jouw persoonlijke aanbiedingen, aanbevelingen en klantenkaart in de App.*
*Let op: de nieuwe app is momenteel alleen beschikbaar voor iOS. Voor iedereen zonder iOS; je kunt op grapedistrict.nl in je account dezelfde informatie vinden als in de App.

pop-up 5

Wat bedoelen jullie met ‘échte smaak’?
Er is echt een groot verschil tussen fabriekswijnen die met miljoenen tegelijk gemaakt worden gemaakt en wijnen van kleinschalige boeren. Grapedistrict heeft een uniek assortiment met zorgvuldig geselecteerde wijnen van over de hele wereld, die op exclusieve basis in Nederland worden geïmporteerd, direct van de bron. Deze toewijding en onafhankelijkheid vertaalt zich in échte smaak in het glas en wij hebben als doel om het verhaal achter de wijn aan zo veel mogelijk wijndrinkers te vertellen.