Madame Moustache

Wist je al dat onze wijnen ook te vinden zijn in verschillende restaurants, bars, strandtenten en eetcafés? We werken al een hele tijd nauw samen met talloze unieke horecazaken verspreid over het hele land. Genoeg plekken waar je als wijndrinker kan genieten van een goed glas en een lekker hapje in een relaxte ambiance. In Go Different tippen we je wekelijks over zo’n toffe tent, waar we zelf al meerdere malen tot diep in de avond zijn doorgezakt. Deze week:

Madame Moustache

MadameMoustache6

Van een vrouw met snor wordt niemand echt blij, maar van een bezoekje aan deze Haagse behaarde dame ga je vanzelf met een glimlach op je lip naar huis. Meet Madame Moustache! Een hagelgloedjenieuwe  zaak in hartje Den Haag. Een eigentijdse bar bistro met louter lekkere dingen van Angus tot Zeebaars. Je kunt er knus lunchen en dineren, of besloten borrelen in het souterrain. En de hele maand november mag je een duit in het zakje doen door mee te drinken voor Movember. Snor aan de lip en slurpen maarrrr…

snor aan de lip en slurpen maarrrr

Want november = Movember. Dit jaarlijks terugkerend snorrig event concentreert zich op het werven van fondsen en het vergroten van de bewustwording rond de gezondheid van de man.  Heb je de laatste jaren onder een steen gelegen en ben je niet bekend met dit fenomeen, dan zou ik hier even kijken. Het team van Madame Moustache gaat de komende maand in ieder geval vol aan de bak om zoveel mogelijk geld op te halen.

MadameMoustache5

Als gast heb je diverse keuzes om bij te dragen aan het goede doel, maar de lekkerste manier is toch wel door simpelweg wijn te drinken (en weer eens wat anders dan kinderpostzegels).  De bouteilles van La Grande Moustache staan open en van elke fles gaat één euro naar Movember. De wijnen van dit Franse wijnhuis dragen eigenzinnigheid en karakter uit en al nippend van zo’n frisfruitige chardonnay of soepelkruidige cabernet kun jij je steentje bijdragen.

Door je snorrenfoto social te maken maak je ook nog eens kans op een soepele scheerbeurt

Moustache3

Of je laat je voor een klein bedrag vastleggen op de snelle plaat. Opplak- of real deal moustachio,de komende weken kan je tussen de broodjes van Menno en de dry-aged Côte du Boeuf door, polaroid foto’s laten maken en doneren. Door je snorrenfoto social te maken maak je ook nog eens kans op een soepele scheerbeurt van professionele barbiers tijdens de grote Shave Off. Tijdens de vrijmibo op 27 november wordt het opgehaalde bedrag bekend gemaakt in Le Souterrain. Barbiers met kapmes en hete doek, pittige deuntjes van de dj op vinyl en lekkere drankjes doen de rest.

Maar buiten het hele Movemberverhaal om zijn er genoeg andere redenen om binnen te wandelen bij Madame Moustache. De Burger van Tante Door bijvoorbeeld. Of het rustieke landbrood van Menno. Rustaaaaag! In combinatie met talloze wijnen die per glas te bestellen zijn, zit het bij deze madame dus wel… Precies.

MadameMoustache4

Madame Moustache
Theresiastraat 37
2593 AA Den Haag
bonjour@madame-moustache.nl
070 – 385 55 50

 

–> Geen Drink Different wijntips & blogposts missen? Schrijf je in