Hoorah for the Birdman! Afgelopen maandag nam deze beste film in totaal vier beeldjes mee naar huis. De birdman die wekelijks bij onze fans op de schoorsteenmantel staat is niet van goud, maar van 100% graciano gemaakt en wist ook al genoeg lovende kritieken te pakken.

[tagline]Reden genoeg om wijnmaker Xabi Sanz van Viña Zorzal maar eens uit te nodigen voor een gezellige proeverij in twee van onze winkels.[/tagline]

Meemaken? Dat kan!

Graciano: de naam doet eerder denken aan een Braziliaanse superspits dan aan een druif, maar het is toch echt een lokaal Spaans druivenras dat je eigenlijk alleen maar tegenkomt in en rondom de Rioja streek. Aromatisch, geparfumeerd en een tikkie pittig. Xabi en zijn broers weten van dit zeldzaam soort een zijdezachte wijn te maken met veel soepel rood fruit, chocolade, kruiden en een zijdezachte structuur. En ook nog eens honderd procent biologisch.

And there’s more…

Want ook andere lokale druivenrassen worden door de broers succesvol in een fles gestopt en voorzien van een opvallend etiket. Tijdens deze Meet the Winemaker Proeverij komen ze allemaal langs en kan je ze lekker proeven. Met live uitleg van Mr. Xabi himself.

Wees er snel bij, want we hebben maar een beperkt aantal plekken.

Meet the Winemaker Proeverij – Zorzal- Utrecht
Meet the Winemaker Proeverij – Zorzal- Eilanden

 –> Geen Drink Different wijntips & blogposts missen? Schrijf je in

[mc4wp_form]