Rond de feestdagen worden er sowieso veel meer bubbels gekocht dan in de rest van het jaar, maar onze PasDuTout vindt dan pas echt gretig aftrek. Alle toekomstige moeders met een kleine bun in the oven tijdens Kerst en Oud & Nieuw willen natuurlijk ook gewoon meedoen met het feestgedruis. En zo makkelijk is het toch echt niet om een alcoholvrij drankje te vinden, dat ook nog een beetje prettig smaakt. Gelukkig smaakt onze PasDuTout naar meer!

Hoe is het mogelijk?
Alcoholvrije wijn kan op een aantal manieren worden gemaakt, waarbij het basisprincipe is, dat de alcohol wordt onttrokken uit een ‘gewone’ wijn. Dit gebeurt op dezelfde manier als bij het maken van likeuren en sterke dranken. Door het opwarmen van de basiswijn verlies je altijd aroma’s en hoe hoger de temperatuur hoe meer er verloren gaat. Bij alcoholvrije wijnen is het daarom belangrijk op zo laag mogelijke temperatuur te verdampen. De PasDuTout wordt gemaakt door een mechanische distillatie die vacuüm wordt uitgevoerd: vacuüm verdamping. Onder vacuüm omstandigheden begint de verdamping van alcohol al bij 30 graden en daarom is het niet nodig al te hoge temperaturen te gebruiken. Het resultaat proef je!

Oordeel zelf!
Wanneer je iets echt goeds hebt gevonden, wil je dat uiteraard delen. Hierbij een greep uit de reviews over deze wijn: “Serieus de beste alc. vrije prosecco die er is. We hebben er meerdere zwangerschappen mee overleefd.” “Eindelijk een alcoholvrije bubbel met een aardige wijnsmaak.” “Een frisse bubbel die tijdens zwangerschappen het leed van geen wijn drinken goed kan verzachten! :)” “Toen een vriendin vertelde dat hij alcoholvrij was geloofde ik haar niet, heb wel 3x de fles gechecked!” “Wat een gruwelijk lekker alternatief!”

Nu zijn wij uiteraard benieuwd naar wat jij ervan vindt!