Stael

Wist je al dat onze wijnen ook te vinden zijn in verschillende restaurants, bars, strandtenten en eetcafés? We werken al een hele tijd nauw samen met talloze unieke horecazaken verspreid over het hele land. Genoeg plekken waar je als wijndrinker kan genieten van een goed glas en een lekker hapje in een relaxte ambiance. In Go Different tippen we je wekelijks over zo’n toffe tent, waar we zelf al meerdere malen tot diep in de avond zijn doorgezakt. Deze week:

Stael

Een sterk staaltje smaak… Stael is a new kid on the block, stoer en knus tegelijk en ideaal voor elke lekkerbek die geen zin heeft in keuzestress. Alles op de kaart is als miniproeverij te bestellen, de lekkere wijnen incluis. Versleten vloerkleden, gezellige zithoekjes en smaakcombi’s tot de max. De Utrechtse Twijnstraat heeft er een topper bij.

stael

In één van de gezelligste straten van Utrecht opende Stael een paar maanden geleden haar deuren. Net als de naam is het concept ook ijzersterk. Goede producten, overzichtelijk aangeboden in een warme setting. Check en gelukt! Start je dag met een ‘goed begin’, een ‘beter begin’, een ‘zoet begin’ of het ‘beste begin’. Broodjes, clubs, soepen en salades bepalen de lunch en ’s avonds is het uitblazen met serieus lekkere borrelhappen en een heerlijk glas wijn voor de open haard.

Stael

een staeltje van alles…

Het leukste aan Stael is dat je van alles, veel kan proeven. Bestel een ‘staeltje’ en je krijgt een smakelijke line-up van bijvoorbeeld Oudwijker Kaas, Brandt&Levie worst of een ‘staeltje van alles’. De ‘bitterballetjes’ zijn bewust als verkleinwoord geschreven. Compact, maar rijk en met een dozijn aan verschillende smaken. Hollandse tapas twee punt nul. Favoriet? Misschien toch wel die met chilipepers en gegrilde aubergine.

De wijnkaart is ook een zegen voor de moderne wijndrinker. Zeven(!) huiswijnen zijn per glas te bestellen, in verschillende smaakstijlen, voor een gelijk bedrag. En het sterk ‘staeltje’ komt ook hier weer om de hoek gluren, zodat je een flight van wijnen kan bestellen mocht je geen keuze kunnen maken.

stael

Stael is stoer en biedt voor jong en oud een smakelijke ontspanning op elk moment van de dag. Relaxt. En het was al zo genieten in de Utrechtse Twijnstraat…

 

–> Geen Drink Different wijntips & blogposts missen? Schrijf je in