Grapedistrict & Movember – La Grande Shave Off !

November is Movember. De jaarlijkse terugkeer van de snor, de knevel, the moustache. De kracht van het behaarde stukje bovenlip wordt gebruikt om gesprekken op gang te brengen over, en om fondsen te werven voor bestrijding tegen prostaat- en teelbalkanker. Vorig jaar deden we mee en werd er meer dan elf duizend euro opgehaald. Onze medewerkers laten ook dit jaar weer hun snor staan en op de laatste dag van oktober tijdens La Grande Shave Off werden de wangetjes dan ook zorgvuldig ontdaan van alle gezichtsbeharing. Onze jongens zijn er klaar voor !

Movember

De Movember Foundation is wereldwijd de meest toonaangevende organisatie die zich inzet om het gezicht van de gezondheid van de man te veranderen. De Movembergemeenschap heeft meer dan 409 miljoen euro opgehaald en steunt momenteel meer dan 800 programma’s in 21 landen.  Dit werk redt en verbetert de levens van mannen met prostaat- en teelbalkanker.

Grapedistrict

Niet alleen laten alle medewerkers hun snor staan in november, maar ook worden de wijnen van La Grande Moustache de hele maand in de spotlight gezet.

Grapedistrict doneert namelijk € 1,- per verkochte fles La Grande Moustache aan Movember.

Zo kun je dus niet alleen helpen door een snor te laten staan, maar ook door een snor op tafel te zetten! Met onze 15 winkels en alle samenwerkende horecabedrijven is het dit jaar ons doel om 15.000 euro op te halen in de maand november.

Jij

Doe met ons mee en zet ook een snor aan je lippen! Check hier waar onze snorretjes te vinden zijn of schrijf je rechtsboven in voor het Drink Different Wijnblog en ontvang één keer per week handige, snorrige updates.

Succes iedereen en Go Mo!

–> Geen Drink Different wijntips & blogposts missen? Schrijf je in