Buy one, get one TWO trees! Grapedistrict slaat de handen in elkaar met WeForest om wereldwijde ontbossing tegen te gaan. Een mooi initiatief waar je als wijndrinker aan bij kunt dragen door te doen waar je goed in bent. Namelijk drinken. Want voor elke geopende fles Treeborn, wordt er ergens op de wereld een boom geplant. Mooi toch?

 

Alle groene feiten op een rij

Filosofie
Treeborn combineert liefde voor wijn met het voornemen om bij te dragen aan een betere wereld. Voor elke geopende fles Treeborn, plant WeForest een boom, om zo ontbossing tegen te gaan.

WeForest
WeForest is een internationale non-profit organisatie met een duidelijke missie: het verwezenlijken van duurzame herbebossing op grootschalig niveau. Sinds 2008 is WeForest verantwoordelijk voor de aanplant van meer dan 2 miljoen bomen en het onderhouden hiervan.

Biologische kwaliteitswijnen
Uiteraard zijn alle Treeborn-wijnen 100% biologisch gecertificeerd. We werken samen met wijnboeren uit verschillende landen die onze visie van maatschappelijk verantwoord ondernemen delen. Zo maken deze boeren eerlijke, biologische kwaliteitswijnen en dragen er zorg voor dat de planeet in goede conditie wordt achtergelaten voor toekomstige generaties.

Zelf bewust nippen en meteen een boom planten? Bekijk onze Treeborn Pinot Grigio en Treeborn Bobal Cabarnet Sauvignon!