De afgelopen maanden waren bizar, spannend en heel intensief. Gelukkig zijn we nu in iets rustiger vaarwater gekomen. De horeca is weer geopend, maar natuurlijk nog lang niet terug op het oude niveau. In de winkels is iedereen inmiddels gewend aan afstand houden en onze klanten zijn veel meer online gaan bestellen. Bij Grapedistrict hebben we alle zeilen bij moeten zetten om ons hoofd boven water te houdenMet de gezamenlijke inspanning van onze wijnboeren, leveranciers, onze medewerkers en onze klanten, lijkt dat voor nu gelukt te zijn, al zal het nog een tijd duren voordat we weer volledig hersteld zijn.

Kleinschalige wijnboeren

Als we terugblikken, kunnen we ook echt heel gelukkig zijn over hoe onze wijnboeren ons geholpen hebben door met ons mee te denken over een flexibele betalingstermijn. En wij hebben op onze beurt een aantal boeren, die het hard nodig hadden, kunnen helpen met onze support kleine wijnboeren boxen

Persoonlijk en lokaal ondernemerschap

Ook zijn we een nog hechter team geworden en heeft iedereen zich zonder aarzelen voor 100% ingezet voor ons bedrijf. De winkels zijn allemaal open gebleven, niemand is ziek geworden, we hebben zelf online bestellingen bezorgd en we zijn op afstand beter gaan samenwerken. Daar zijn we echt enorm trots op en gelukkig hebben we ook iedereen in dienst kunnen houden.

Ons fundament

Daarnaast heeft het ons nog meer doen inzien dat we onze twee pijlers – namelijk kleinschalige wijnboeren en persoonlijk, lokaal ondernemerschap –  nog meer naar voren moeten brengen. Het was altijd al het fundament van Grapedistrict, en het is nu alleen maar belangrijker geworden. Daarom zullen we je hierin nu en in de toekomst nog meer meenemen.

Tenslotte zijn we ook heel erg blij met alle steun die we ontvangen hebben van klanten. Niet alleen door te blijven bestellen en langs te gaan in de winkels, maar ook door alle berichtjes en steunbetuigingen die we de afgelopen maanden ontvangen hebben. Het heeft ons absoluut geholpen om die moeilijke tijd op een positieve manier door te komen. We hopen dat we nu ook samen op dezelfde manier ons herstel kunnen inzetten, want net als bij veel andere bedrijven, heeft de afgelopen periode een enorme financiële impact gehad op onze onderneming. Heel veel dank dus en hopelijk willen jullie ons en onze wijnboeren blijven supporten!

Freek & Gijs
Grapedistrict

Wil je Freek & Gijs helpen om meer mensen te bereiken? Deel dit bericht dan op facebook, LinkedIn of Instagram. Bedankt!

De support kleine wijnboeren zomerbox

Kleinschalige wijnboeren hebben het in deze tijd zwaar. Met het sluiten van de lokale horeca is een groot deel van hun afzetmarkt weggevallen. Met deze proefdoos steun jij zes wijnfamilies en geniet je thuis van de lekkerste wijnen. Inclusief persoonlijke video van elke wijnboer. Met een eerlijk verhaal over de situatie in zijn wijngebied en een uitgebreide uitleg van zijn wijn.