Na regen komt zonneschijn! Het laatste weekend van augustus staat voor de deur en er worden eindelijk weer wat zomerse temperaturen verwacht. Tijd om te chillen en te genieten van wat zonnestralen. Daarom een paar hele relaxte weekendtips. Want de Grapedistrict Wijnbar is op maar liefst DRIE toffe events te vinden. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

Weekendtip #1: ProefPark Haarlem


Weekendtip-1-Proefpark-HaarlemZo’n 30 foodtrucks, gezellige barretjes, een heerlijk grasveld en muziek op de achtergrond, top combi toch voor een zomerse dag? Voor de perfecte wijn/spijs combi kun je bij de Wijnbar terecht. Daarnaast is er genoeg vertier, ook voor de kleine koters.. ProefPark start op vrijdag 28 augustus in het Kenaupark in Haarlem en de toegang is gratuit. Meer info check je hier.

Weekendtip #2: Uitmarkt Amsterdam

Weekendtip-2-UITMARKT
foto: Fleur Steef

Het culturele seizoen wordt traditiegetrouw geopend tijdens de Uitmarkt. Rond het Leidseplein, Museumplein en in het Vondelpark zijn meerdere podia te vinden. Wat dacht je van Kenny B, Thomas Acda, Peter Pannekoek en Sarah Jane? Ook op de Uitmarkt zijn we present met de Wijnbar ennnnnn.. de photobooth! [tagline]Klik-klik Koek-koek![/tagline] Effe gezellig op de plaat! Het volledige programma van de Uitmarkt vind je hier.

Weekendtip #3 IJburg Culinair

Weekendtip-3-IJburg-Culinair1

Zaterdag 29 augustus start voor de 4de keer IJburg Culinair. Vanaf 14:00 uur gaat het los op het Joris Ivensplein. Alles wordt weer uit de proefkast getrokken om de smaakpapillen te prikkelen. Zo zijn onder andere Visgilde IJburg, de Pinxobar, de Keuken van Tante Til en restaurant Stout van de partij. Wil je een bijpassend glas wijn bij een smakelijk gerecht of gewoon lekker borrelen, kom dan naar de Wijnbar!

 

 

–> Geen Drink Different wijntips & blogposts missen? Schrijf je in

[mc4wp_form]