Wij zijn jarig | Proost met ons mee met onze verjaardagscuvées en win een wijnreis!

Al 15 jaar onafhankelijk en eigenzinnig! Het voelt als dag van gisteren, maar het is alweer 15 jaar geleden dat we Grapedistrict begonnen met het idee om een frisse wind te laten waaien door de stoffige wijnwereld. Terugkijkend kunnen we wel zeggen dat dat gelukt is en dat we trots zijn op alle beweging die we in gang gezet hebben. Onze filosofie is nog steeds hetzelfde: wij helpen mensen hun eigen smaak te ontdekken met onze bijzondere selectie van uitgesproken wijnen van kleine wijnboeren.

 

De perfecte wijnen om onze verjaardag mee te vieren

Ter ere van ons 15-jarig bestaan, hebben wij samen met zes van onze wijnboeren speciale verjaardagswijnen gemaakt. Met deze wijnen willen wij met jou het glas heffen op nog vele jaren tomeloos enthousiasme, onafhankelijkheid en geweldige wijnen. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar onze limited anniversary cuvées? Proef ze allemaal!

De wijnreis van je leven

Naast het ophangen van veel slingers en ballonnen in onze winkels, geven we je de kans op de wijnreis van je leven! Dit keer brengen wij de wijnboer niet dichter bij jou, maar brengen we jou dichter bij de wijnboer! Hoe maak je kans? Doe een aankoop in één van onze winkels of bestel online en wie weet win jij die wijnreis naar Zuid-Afrika voor twee personen ter waarde van € 4.500! Weet jij al wie je meeneemt?

Freek & Gijs
Grapedistrict

Proefdoos Anniversary Cuvées

Haal alle verjaardagscuvées in huis en proef ze allemaal

Net als onze wijnboeren vinden wij onafhankelijkheid het allerbelangrijkst. Om de wijnwereld op te kunnen schudden, om zelf te kunnen kiezen, om vrij te kunnen adviseren en vooral om te blijven doen wat we leuk vinden! Om dit te vieren, hebben we samen met 6 verschillende wijnboeren speciale anniversary cuvées gemaakt. Met deze proefdoos shop jij alle zes anniversary cuvées in één keer! Proost jij mee op onze verjaardag?

Shop de box >