Zin in een gezellig nazomers verzetje met je beste vrienden én de allerlekkerste wijnen? Well, well, well. Dan helpen wij je graag op weg. Letterlijk zelfs… Want samen met onze vrienden van Volkswagen Camper Centrum Nederland verloten we een heuse Wijnroadtrip.

Roadtrip

Jazekerrr! Een tripje langs de Franse wijngaarden in een Volkswagen Camper. Radar Love op standje burenruzie uit de speakers, het najaars-zonnetje op je gezicht en de wagen volgeladen met je allerbeste matties. Kamperen bij de boer in de wijngaard, spiesjes grillen boven de barbecue en natuurlijk de lekkerste wijnen on the side…

foto Rein Kooyman
foto Rein Kooyman

Niet alleen halen we de lekkerste wijnen van de boer hierheen, voor deze actie brengen we jou zelfs naar onze wijnboer toe!

Nou ja, je moet wel zelf rijden.

Op vrijdagochtend van het weekend krijgen jij en je vrienden de sleutels van een gloednieuwe Volkswagen camper die van alle gemakken is voorzien en <honk> <honk> enkele uren later zitten jullie met z’n viertjes gezellig samen in Frankrijk aan de vino. Oh la la. Overnachten in de wijngaard, lekker barbecueën met het glooiende Franse landschap als decor en -oh ja- er wordt ook nog eens volop wijn geproefd. Uiteraard!

France wooden sign with winery background

Het kompas wordt ingesteld op het Franse noordwesten: de Loire. De tuin van Frankrijk en hofleverancier van gelukzalig helder en krakend wit, speels en spannend lichtrood en super-sappige rose’s. Onderweg cruisen jullie langs prachtige kastelen en pittoreske landschappen. De karavaan stopt bij één van onze topproducenten aan de oevers van de Loire. Bus uit en proefmodus aan!

 

Volkswagen Cali

Onze vrienden van Camper Centrum Nederland schuiven een superdeluxe Volkswagen Camper onder je billen en laten je kennismaken met de uitgebreide luxe van het meest populaire busje out there. [tagline]Deze hippe en betrouwbare bolide heeft een praktische kombuis en een comfortabele slaaphut voor alle vier de deelnemers van het avontuur. Dat je het weet.[/tagline] Met je beste vrienden avontuurlijk reizen in stijl, met een goed wijnhuis als eindpunt. Wow! Stop talking en vertel hoe ik mee kan doen! Oké dan.

Meedoen kan met elke aankoop in onze winkels of online. Laat je gegevens achter, licht alvast je beste vrienden in, zet de datum met een dikke Edding in je agenda en hou ons in de gaten. Je mag zo vaak meedoen als je wilt en de actie loopt tot en met 23 augustus aanstaande.

Sounds good? Dan kom langs in de winkel, doe mee en spring aan boord!

Alle ins and outs nog een keertje rustig nalezen? Klik dan hier.
Gezellig meepraten op Twitter kan ook: #wijnroadtrip

 

–> Geen Drink Different wijntips & blogposts missen? Schrijf je in

[mc4wp_form]

Privacy Preference Center